Wie is Caro

Header caro

Naast het moeder zijn van twee mooie dochters geeft het bezig zijn met kleding, kleur en mensen mij veel energie. Ik vind het prachtig om te zien als mensen genieten van hun eigenheid en goede keuzes voor zichzelf maken. Met mijn natuurlijk gevoel voor mensen en mode laat ik zien wat er allemaal mogelijk is met kleur, kleding en wellness. 

Daarnaast ben ik enthousiast, zorgvuldig, verzorgend, betrokken, aandachtig en duidelijk. In mijn werk als assistent shopmanager ontdekte ik de stylecoach in mezelf. Na mijn healing opleiding Shambhala besloot ik mijn bedrijf op te richten en zo styling en wellness te combineren.

Mijn klanten en hun mogelijkheden zijn mijn inspiratiebron. Een blije en tevreden klant met meer zelfvertrouwen is mijn doel.

CARO over kleur

Kleur is heel belangrijk voor mij. Het helpt me om er goed uit te zien! Verzorgd, gezond, vrouwelijk en stijlvol sexy. Maar kleur is ook emotie en werkt helend. De juiste kleur geeft me zelfvertrouwen, ik voel me compleet en daardoor versterkt het mijn uitstraling op een positieve manier.

Carolien Snip