Stylecoaching

stylecoaching schoenen

Kledingadvies
Alle vrouwen zijn mooi. In alle vormen en maten zijn ze prachtig om te zien. Schoonheid komt van binnenuit. En kleding maakt die innerlijke schoonheid zichtbaar. Want kleding en kleur zeggen wat over jezelf. Hoe jij jezelf ziet en hoe jij jezelf voelt. De juiste kleding geeft niet alleen energie, het kan je ook ondersteuning geven richting een nieuwe stap in je leven.

Waarom een kledingadvies?
• tijd en aandacht voor jezelf
• weten wat je goed staat en hoe je kleding kunt combineren                     
• weten welke stijl bij je past 
• weten waar je kleding te vinden is                     
• meer zelfvertrouwen

Voor wie?
Ik zoek steun  -  ik kan hulp gebruiken bij het (her) vinden van mijn stijl
Ik zoek inspiratie  -  ik weet wat mijn stijl is, maar sta open voor inspiratie
Ik zoek tijd  -  ik heb behoefte aan efficiënte invulling van mijn stijl aankopen.

Kleurenanalyse
CARO werkt met Colormode, een unieke kleurenanalyse. Deze methode werkt op basis van kleurkarakteristieken. Ieder mens heeft kleuren in zijn uiterlijk. Bij een kleurenanalyse van Colormode gaat het om het vinden van kleurenharmonie bij het zien van de kleur ogen, de kleur haar, de huidskleur en de kleuren in de kleding. De methode is zeer uitgebreid; er zijn maar liefst 78 kleurtypes mogelijk. De kerngedachte en kracht van ColorMode is, dat je iedere kleur kunt dragen die je wilt. Het gaat om de werking van een kleur. Welke eigenschap en intensiteit moet ze hebben om jou te doen stralen.

Waarom een kleurenanalyse?
Wij zijn van nature in staat de juiste kleur voor onszelf te kiezen. Een kleurenanalyse maakt je er bewust van. Met een kleurenanalyse ontdek je:

• welke kleuren jou allemaal mooi staan
wat kleur met je doet                    
• hoe je kleuren kunt combineren en hoe dat voor jou het allermooist is    
• welke stijl je kunt creëren met je persoonlijke kleuren                      
• welke kleur jij op dit moment kan gebruiken

Voor wie?
Ik zoek steun  -  ik kies voor veilige kleuren of zwart van jongs af aan. Mijn persoonlijke kleur is veranderd door een verandering in mijn leven.
Ik zoek inspiratie  -  je weet welke kleuren je staan, maar je wilt meer kleuren ontdekken. Je wilt weten hoe je in kleuren overkomt. Welke kleuren passen bij mijn functie? Je wilt zakelijk succes.

Ook voor mannen? Juist voor mannen!  
Een kleurenanalyse is zeker geschikt voor mannen. Het is gemakkelijk en handig te weten welke kleuren je mooi staan. Zo ben je met winkelen sneller klaar. Een kleurenanalyse voor mannen bevat naast privé adviezen vooral ook kleuradviezen op zakelijk gebied. Redenen voor mannen om een kleurenanalyse te doen: Eén: Tijd en geld besparing. Twee: Kennis van eigen stijl en wat je daarmee uitstraalt. Drie: Zakelijk succes.

Wat verkeerde kleuren doen
Verkeerde kleuren maken bleek, vaal en/of geel. Ze accentueren lijntjes en rond neus en mond en laten onvolmaaktheden meer zichtbaar worden. Een verkeerde kleur tekent zich af ten opzichte van het gezicht.

Wat juiste kleuren doen
Juiste kleuren verzachten het gezicht, verhelderen de teint, verdoezelen lijntjes, schaduwen en kringen en egaliseren de huid. Het gezicht plaats zich op de voorgrond. De neus lijkt smaller en strakker evenals de huid. Voordelen zijn: je krijgt meer zelfvertrouwen, bespaart tijd en geld en hebt meer combinatiemogelijkheden.

Klantenkring
Tot CARO’s klantenkring behoren zakenvrouwen, moeders, vrouwen die niet graag winkelen, mannen en young professionals.
CARO's werkgebied beslaat heel Nederland. 
Woon je buiten de stad Groningen, dan worden reiskosten berekend.

Aanbod CARO styling & coaching
CARO styling & coaching heeft een gevarieerd aanbod m.b.t. kleur, styling en kledingadvies.

Arrangementen:

  • Voor één t/m drie personen.
  • Meer persoonsgericht. 

Workshops:

  • Voor vier t/m zeven personen
  • Inspiratie in groepsverband

Kijk op arrangementen en  workshops  voor de vele mogelijkheden.